Yoga - Union mellom kropp og sinn

Det finnes et utall variasjoner av Yoga, den mest kjente i den vestlige del av verden er Hatha yoga, den klassiske varianten av fysisk yoga med en variasjon av ulike asana/stillinger som innledes og avsluttes med pust og avspenningsøvelser.

Yoga Moderat/Morgenyoga og Lørdagsyoga er basert på Hatha Yoga, fysisk yoga med asana/øvelser som passer for de som har drevet med litt Yoga før. Timen har fokus på avspenning og pustebevissthet.

YOGAFLOW er basert på Hatha Yoga og det legges inn en flyt mellom pust og øvelser

YOGA FOR MENN er en time som er spesiellt tilrettelagt for mannens kropp og hode. Passer for alle

VIRYAYOGA er en fordypningstime hvor vi går dypere inn i viryayogaens prinsipper om fokus på biomekanikk/læren om kroppsbevegelse. På denne timen utfordrer vi vår styrke i de fysiske øvelsene og lærer mer om yogapsykologi. Passer for de som har erfaring og har praktisert yoga en stund.

Les mer om Viryayoga her

Vi bruker utstyr som yogamatter, bolster, klosser og belter og timene forsøkes tilpasset slik at alle kan delta på sitt nivå.

YinYoga er en rolig type yoga hvor man slapper av i yogastillinger i flere minutter. I Yinyoga kommer man dypt inn i posisjonene med stor fokus på nærvær. Yinyoga passer for alle mennesker og kropper, og er bra å kombinere med all annen trening.Våre instruktører er utdannet under Maria Meckweld fra Stockholm.

Les mer om Yin Yoga her


Vi har egen PT i yoga.

Hvis du ønsker en innføring i Yoga med PT eller ønsker å få tilpasset ditt eget yogaprogram, så ta kontakt her

VELKOMMEN TIL NORDMØRES STØRSTE UTVALG AV YOGATIMER!


Våre instruktører

 • Elin Espvik

  Driver GO Yoga og er sertifisert og utdannet Yogalærer i Hathayoga, restorativ og medisinsk Yoga.

  Yogaen jeg underviser er for alle, både for de som ikke har prøvd yoga før og for nybegynnere. Jeg er opptatt av at yogaen gir deg en god følelse. Det finnes ingen perfekt posisjon, vi er alle forskjellige, og det gjør at hver posisjon er forskjellige.

  Jeg har vært aktiv innen friluftsliv i snart tjue år, og har bred erfaring innen fjell, klatring, padling og turliv. Det som betyr mye for meg, er at de som er rundt meg har det bra, og føler seg trygge. Jeg har jobbet som radiograf ved Kristiansund sykehus, og tar med meg all den erfaring det har gitt meg innen omsorg og behandling.

 • Marianne Hestvik

  Har 200 timer ZYL Yogalærer utdanning, fra Zenit, og erfaring med TRE og yoga som rehabilitering/ opptrening. Har pedagogisk utdanning og undervisnings erfaring, og har selv drevet aktivt med yoga i omlag 5 år.

  Timene vil være med enkle Hatha og grunnøvelser, som avsluttes med restorative stillinger, pusteøvelser og avspenning. Timen er «enkel» og passer derfor godt for nybegynnere.

 • Lene Ripnes

  Har 200 timer RYT Yogautdanning, fra Sankalpa Yogasenter, har 200 timer grunnleggende Hatha Yoga sertifisering, er også utdannet dansepedagog. Har 18 års erfaring innen undervisning. Timen på Averøy vil være Hatha flow, en dynamisk flyt av yogaposisjoner, som avsluttes med restorative stillinger, pusteøvelser og avspenning.

BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem