Midtbyen Fysioterapi & Kiropraktikk

Vi samarbeider med Midtbyen Fysioterapi & Kiropraktikk

De holder til i:
Knut Siems gate 9
6509 Kristiansund
Vis kart

og på:
Røsand (over Rema)
6530 Averøy
Vis kart

Nettside: http://www.midtbyenfysio.no/

Silje Aarnes Aubert

FYSIOTERAPEUT

Silje Aubert er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland. Hun har minor i Sportsfysioterapi og Mobilisering. Hun har også tatt alle basiskursene i Ortopedisk Medisin Ad Cyriax som innebærer systematisk testing av muskel- og skjelettsystemet og manuelle teknikker. I tillegg har hun tatt kurs i smertemodulerende nåling med strøm.

Tlf.: 940 30 727
Ta kontakt her


Eirik R Rundberg

FYSIOTERAPEUT/PT

Eirik Rundberg er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland. Han har en minor i Sportsfysioterapi og Mobilisering. I tillegg har Eirik tatt alle basiskurs innen Ortopedisk Medisin Ad Cyriax, smertemodulerende nåling med strøm, tapekurs m.m. Eirik trives veldig godt med å jobbe klinisk og har gode verktøy i Ortopedisk Medisin. Han kan med dette stille en mer eksakt diagnose og utføre en effektiv behandling deretter.

Tlf.: 905 03 313
Ta kontakt her


Morten Lillemork Råke

KIROPRAKTOR

Morten er utdannet kiropraktor ved University of South Wales, Wales UK. Han har gått 1 år i Oslo på medisin grunnfag før han fortsatte 4 år på masterutdannelsen i kiropraktikk ved universitetet i Wales.

Han kommer også fra en idrettsbakgrunn, med flere år i Kristiansund Ballklubb og Averøykameratene bak seg. Dette har han tatt med seg inn i kiropraktikken, og har en spesiell interesse for idrettskader og kiropraktikk. Han er også medlem i KIRO (Kiropraktorenes idrettsorganisasjon). Som kiropraktor diagnostiserer, behandler og henviser han dit det er nødvendig.

Tlf.: 952 13 209
Ta kontakt her


BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem