Løpe/gå

Løpe-/Gå er den grunnleggende måten å bevege seg på. Denne treningsformen tar sikte på å få deg i bedre form ved hjelp av tredemøller der du selv styrer tempo og stigning.

I vår store gruppetreningssal har vi installert 20 topp moderne maskiner for å gjennomføre disse timene som styrker hjertet og øker blodsirkulasjonen.

PULS

Løpe/gåtime med instruktør i løpesalen der vi trener kondisjonen ved hjelp av intervaller.

Først littoppvarming, deretter kommer 4 stk intervalldrag som varer i 4 minutter, nedtrapping og ca 5 min uttøying/avspenning. Vi benytter oss av pulsstyringssytem der hver enkelt medlem kan følge sin egen puls på storskjerm. Målet er å bli god og anpusten (mellom 85-95% av maxpuls) på dragene da denne treningssonen gir best utbytte for å bedre kondisjonen (øker hjertes pumpekapasitet). Timen varer i rundt 40 minutter.

NATURLIG INTERVALL

Dette er også en intervalltime, men til forskjell fra pulstimen varierer intervallene i lengde og intensitet. Naturlig intervall kommer fra løping i skog og mark der terrenget bestemmer lengden og intensiteten i dragene. Varighet 45 minutter. MODERAT En time der instruktøren bygger opp en moderat hard time. Her veksles det mellom å gå og løpe i slakke og bratte oppoverbakker. Man kan velge å gå hele timen eller man kan veksle mellom og løpe og gå.

GODT VOKSEN

Også en intervalltime med intervaller, men musikken er spesielt tilpasset ”den voksne garde” og de fleste velger å gå i stedet for å løpe på denne timen. Så lenge man blir godt andpusten ( 85%-95% av maxpuls) mot slutten av dragene kan man velge om man går i motbakke eller løper.

BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem