Pressemelding!

Vi samarbeider!


Treningssenteret i Kristiansund, Midtbyen og Averøy blir Family Sports Club.

Family Sports Club (Family) er Norges neste største treningskjede med nå 61 treningssentre og 77 000 medlemmer rundt om i Norge. Kjeden har et særskilt fokus på trening og helse.

Geir Haanshuus som er eier og leder i Treningssenteret i Kristiansund, Midtbyen og Averøy (Friskus Trim & Helse AS) og Jamie Sørensen som leder franchisevirksomheten i Family informerer sammen om at vi etter en tids forhandlinger signerte en kjedeavtale tirsdag 24.03.2020.

Family består av tidligere Stamina Trening-, Family Sports Club- pluss noen frittstående treningssentre og nå Treningssenteret! Treningssenteret vil fremdeles være lokalt eid og vi skal fremdeles være til å kjenne igjen med våre kompentente medarbeidere og lokaler/utstyr med høy kvalitet, men nytt navn og logo vil etterhvert dukke opp. Litt vemodig blir det etter 26 år.
Nå utvides tilbudet med flere nye produkter som Family i dag tilbyr pluss at begge parter har områder vi er gode på, som vi nå bidra med inn i treningskjeden. Nytt i bransjen som Family tilbyr er en behandlingsavtale som er inkludert i noen medlemskap, både til enkeltpersoner (les mer her) og bedrifter (les mer her).

Medlemmene til Treningssenteret i Kristiansund, Midtbyen og Averøy vil umiddelbart få tilgang til alle Family Sports Club sine produkter.

BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem