Kurs

Yoga kurs (4 uker) uke 37 - 40

Kurs i Sivananda Yoga hver torsdag fra kl 18:00 til kl 20:00.

Dette kurset i Sivananda Yoga består av fire torsdager med 2 timer yoga hver gang.

Hver gang starter vi med en innledende avslapping og enkle pusteteknikker. Vi fortsetter med Sivananda Yoga asanas. I løpet av kurset skal vi komme så langt inn i alle de tolv basisposisjonene i Sivananda Yoga - sekvensen som kroppen vår tillater oss. Vi er tålmodige med oss selv og tillater at kroppen vår er i akkurat den tilstanden den er. Vi konkurrerer ikke med oss selv eller noen andre, men tillater oss selv å være takknemlig for den tilstanden vi oppdager at kropp og sinn befinner seg i akkurat nå. Husk at kroppen din, uansett tilstand, har et enormt potensiale som bare venter på å få utvikle seg!

Hvert oppmøte avrundes med at vi tillater oss selv å "lande" med en dyp, ledet hvile (Yoga Nidra). Den dype hvilen går gradvis over i å være en kombinasjon av avslapping og meditasjon, og de gangene vi har rom for det lar vi denne tilstanden få lov å bli en ren, ledet meditasjon. Dette er også en innføring i hvordan du selv kan lede deg inn i dyp hvile og meditasjon.

Sivananda-praksisen stimulerer kjertlene og balanserer hormonsystemet vårt i tillegg til å gi styrke, balanse og fleksibilitet for kroppens muskler og bindevev, og også for vårt eget sinn. Den roer nervesystemet, tanker og følelser. Gjennom økt indre ro bringes også en ny, fredfull energi til kropp og sinn.

Kurset er et begynnerkurs i Sivananda Yoga og passer for alle.


Sivananda Yoga

BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem